Cine suntem?
Envipco este singura companie din țară care produce local, în județul Alba, echipamente inteligente de colectare selectivă a ambalajelor de băuturi, asigurând mentenanță și service cu echipa din România. Envipco susține economia României prin producerea și distribuirea echipamentelor către toată Europa, precum și prin alegerea de furnizori locali.
Care este misiunea noastră?
Misiunea noastră este să oferim soluții eficiente din punct de vedere financiar și tehnologic pentru reciclarea ambalajelor de unică folosință cu scopul de a crește rata de reutilizare a materiei prime și conservarea resurselor naturale limitate.
Ce oferim?
Soluții eficiente din punct de vedere al costurilor, fiabilității operaționale și tehnologiei
Cele mai compacte RVM-uri, ideale pentru locații cu spațiu limitat și singurul RVM care colectează vrac
Tehnologie de ultimă generație ce asigură prevenirea fraudei și cea mai mare rată de compactare
Expertiză la nivel local, cât și la nivel internațional
Soluții personalizate și suport în funcție de nevoile comunității (echipamente, comunicare, materiale educative etc.)
Servicii de instalare rapide și eficiente
Mentenanță periodică pentru garantarea funcționării perfecte a stațiilor inteligente
Fabricăm local
Fabrica Envipco este localizată în centrul țării, în Alba Iulia, astfel încât să poată deservi ușor orice punct din România.

Investiția totală în construcția fabricii depășește 2 milioane de euro pentru o suprafață de producție de 2870 mp și de birouri de 520 mp. Începând cu luna mai 2022 fabrica este complet funcțională.

Unitatea de producție din Alba Iulia este Fabrica Europeană a Grupului Envipco și deservește vânzările Envipco din toată Europa. Are o capacitate de producție, prevăzută pentru anul 2022, de peste 6000 de RVM-uri și de peste 15000 de unități, pentru anul 2023.
Dezvoltarea fabricii are un impact considerabil în economia locală, generând locuri de muncă. Fabrica are momentan 20 de angajați, urmând ca numărul acestora să fie dublat până la sfârșitul anului.

Fabrica constituie o premieră la nivel național, Envipco fiind nu doar pionier în domeniul producției de echipamente de colectare, ci și creator de tendințe, dând tonul reciclării inteligente.

Furnizori locali
Lucrăm cu furnizori locali care sunt integrați în Lanțul de Achiziții Global al companiei, iar 90% dintre componentele pe care le folosim sunt procurate din România.
Compania globală

Envipco este producător global de Reverse Vending Machines (RVM) cu 40 de ani experiență în fabricarea și operarea soluțiilor de colectare și reciclare. Cu sediul central în Amersfoort, Olanda, compania operează peste 8.000 de aparate în mai multe țări.