Cine suntem?

Envipco este singura companie din țară care produce local, în județul Alba, automate de colectare a ambalajelor de băuturi, asigurând mentenanță și service cu echipa din România. Envipco susține economia României prin producerea și distribuirea echipamentelor către toată Europa, precum și prin alegerea de furnizori locali.

Care este misiunea noastră?

Misiunea noastră este să oferim soluții eficiente din punct de vedere financiar și tehnologic pentru reciclarea ambalajelor de băuturi de unică folosință cu scopul de a crește rata de reutilizare a materiei prime și conservarea resurselor naturale limitate.

Ce oferim?
Soluții eficiente din punct de vedere al costurilor, fiabilității operaționale și tehnologiei
Cele mai compacte RVM-uri, ideale pentru locații cu spațiu limitat și singurul RVM care colectează vrac
Tehnologie de ultimă generație ce asigură prevenirea fraudei și cea mai mare rată de compactare
Expertiză la nivel local, cât și la nivel internațional
Soluții personalizate și suport în funcție de nevoile comunității (echipamente, comunicare, materiale educative etc.)
Servicii de instalare rapide și eficiente

Mentenanță periodică pentru garantarea funcționării perfecte a automatelor de colectare

Fabricăm local

Fabrica Envipco este localizată în centrul țării, în Sebeș, județul Alba, astfel încât să poată deservi ușor orice punct din România.

Investiția totală în construcția fabricii depășește 2 milioane de euro pentru o suprafață de producție de 2870 mp și de birouri de 520 mp. Începând cu luna mai 2022 fabrica este complet funcțională.

Unitatea de producție din Sebeș este Fabrica Europeană a Grupului Envipco și deservește vânzările Envipco din toată Europa. Are o capacitate de producție de peste 6000 de aparate anual.

Dezvoltarea fabricii are un impact considerabil în economia locală, generând locuri de muncă. Fabrica are momentan 50 de angajați.

Fabrica constituie o premieră la nivel național, Envipco fiind nu doar pionier în domeniul producției de echipamente de colectare, ci și creator de tendințe, dând tonul reciclării inteligente.

Furnizori locali
Lucrăm cu furnizori locali care sunt integrați în Lanțul de Achiziții Global al companiei, iar 90% dintre componentele pe care le folosim sunt procurate din România.
Compania globală

Envipco este producător global de Reverse Vending Machines (RVM) cu peste 40 de ani experiență în fabricarea și operarea soluțiilor de colectare și reciclare. Grupul are sediul central în Amersfoort, Olanda.